Siirry pääsisältöön

Tennis kilpailut

Tammisaari Tennis 2023 by Babolat, 1-9.7.2023
Ilmoittautuminen ja lisäinfoa www.tennisassa.fi

Ekenas-Tennis_2022Download

Raseborg Tour Tennis/Padel 2023

Nyt käynnissä:
Kierros 8, 24.4.-4.6.2023

Seuraava kierros:
4.9-22.10.2023

Ilmoittautumiset ja lisäinfoa:

tennis: https://ligaspel.se/join/ekenas-tennisklubb/tennis/
tai info@etktennis (ilmoita pelaajan nimi, sähköposti ja puhelinnumero)

Tulosten seuranta: https://ligaspel.se/find/competition/

Peter Helenius , 0503749049
info@etktennis.fi
Jonas Hägglund, 0405689639
Matias Wikholm, 0407256825

Info gällande spelsystemet i Raseborg Tennis Tour (RTT):

ETK arrangerar en gemensam tennistour för både damer och herrar på alla spelnivåer. Touren formas av olika grupper på 4-6 spelare och de delas in enligt spelnivå.

Varje spelare har ca. 5 veckor på sig att slutföra sina matcher i varje omgång, varefter gruppvinnaren (och möjligtvis även tvåan) stiger till följande nivå och den spelare som är sist(och möjligtvis nästsista) faller ner en nivå. Hur många som stiger och sjunker beror på gruppstorleken. Touren fortsätter automatiskt med höst- och vårtermin och spelarna är automatiskt med i följande omgång om man inte meddelat annat. Då förstås i sin nya grupp beroende på hur man placerade sig föregående säsong.

Matcherna spelas på tid och den spelare som samlat flest games under en timme har vunnit matchen. Fördelar tillämpas. Ett påbörjat game räknas inte när tiden gått ut (klockan ringer). Inbollning 5 min och sidbyte efter var tredje game( även en kort drickapaus tillåten). Vinnaren sätter in slutresultatet i Playtomic. Spelarna kommer sinsemellan överens om matchtid och gör bokningen och betalning via Playtomic.

”Hemmaspelaren” ansvarar för att ha bollar, helst nya. Matcherna skall spelas i ETK:s hall. Ingen deltagaravgift uppbärs för medlemmar i föreningen (avgift för icke medlemmar är 10€/säsong.).