Hoppa till sidans innehåll

Elektroniskt medlemskort och förmåner

Som medlem i Ekenäs Tennisklubb har du tillgång till flera olika förmåner:

  • 2€/h rabatt på bokning av banorna i hallen och 5€/h rabatt utomhus
  • Rabatt på sommarens tennisläger
  • Möjlighet att köpa säsongskort (se mera info under “säsongskort”)
  • 10% rabatt på inköp på medlemsskap hos Trainium (Tränings-och hälsocenter)
  • 10% rabatt på inköp hos Café Carl de Mumma
  • Gratis deltagaravgift i interna spelserien Raseborg Tour

Våren 2020 införde ETK ett elektroniskt medlemskort

Mobilmedlemskortet är ett elektroniskt, till telefonen laddbart medlemskort som Finlands Tennisförbund erbjuder till sina klubbar.
Kortet fungerar som ett traditionellt medlemskort, om ni vid behov behöver bekräfta ert medlemskap. Till kortet kan klubbarna även ladda gemensamma och klubbspecifika erbjudanden, som syns i kortets information och som spelarna kan använda sig av.

För att ni skall kunna ladda ner medlemskortet, förutsätts det att ert telefonnummer finns insatt i förbundets medlemsprogram “TennisClub”.  Den 11.3.2019 har det skickats per e-post (från info@etktennis.fi) inloggningsuppgifter för att kunna komma in i systemet. Hittar ni inte mailet, kan ni gå till: https://tennisclub.fi/pelaaja/site/login och klicka på “glömt lösenord” och ge er e-postadress och följa instruktionerna.

Alla medlemmar har fått en personlig länk och instruktioner för att ladda ner kortet den 29.1.2020. Förstås går det att ladda ner kortet i efterhand.

Mera information om kortet och hur du laddar ner det hittar du här: https://www.tennis.fi/uutiset/uusi-mobiilijasenkortti-tennisliiton-jasenseurojen-jasenille-astuu-voimaan-30-1/