Hoppa till sidans innehåll

För sponsorer

Ekenäs Tennisklubb är en förening som varit verksam i över 75 år. Föreningen bedriver tennis- och padelverksamhet för såväl vuxna som barn- och ungdomar. ETK arrangerar även tävlingar, kurser och övriga evenemang.

Vi jobbar hela tiden framåt och strävar till att kontinuerligt utveckla verksamheten. Tennis och padel är idrottsgrenar som passar de flesta och vi strävar till att ännu fler hittar sporten och vill komma med i föreningen.

Nu söker vi sponsorer som vill stödja oss och synas tillsammans med oss under året 2023. Att vara sponsor gynnar inte bara föreningen utan även er som sponsor. Tennis och padel är aktiviteter som även sommargäster, besökare och turister kan ta del av och dessa besökare behöver tjänster och service som olika företag i staden kan erbjuda dem. Därför är också företagens synlighet viktig.

Ekenäs Tennisklubb erbjuder sina sponsorer flera olika sponsoralternativ med fördelar både för föreningen och för er som sponsor. Som sponsor får ni synlighet i tennis- och padelhallen samt på våra utebanor. Helt enligt era egna önskemål.

Alla sponsorengagemang – stora som små – är lika viktiga och uppskattade av oss och vi vill gärna diskutera med er hur vårt samarbete kan se ut!

Vid intresse kontakta info@etktennis.fi så kan vi diskutera vidare vilket sponsorpaket som skulle vara lämpligt för just ditt företag!

Samarbetsalternativ_2023-printDownload