Hoppa till sidans innehåll

Tennis tävlingar

Ekenäs Tennis 2023 by Babolat, 1-9.7.2023
Anmälan och mera info på www.tennisassa.fi

Ekenas-Tennis_2023 by BabolatTävlingsinbjudan

Raseborg Tour Tennis/Padel 2023
Klasser:
1. Tennis Singel
2. Tennis Dubbel (nytt för i år)

Följande omgång:
4.9-22.10.2023 (anmälan senast 27.8.2023)

Anmälningar och mera information:

till info@etktennis (i anmälan skall det framkomma spelarens/spelarnas namn, e-post och telefonnummer)

Här kan man följa med matcherna: https://ligaspel.se/find/competition/

Peter Helenius , 0503749049
info@etktennis.fi
Jonas Hägglund, 0405689639
Matias Wikholm, 0407256825

Info gällande spelsystemet i Raseborg Tennis Tour (RTT):

ETK arrangerar en gemensam tennistour (singel 0 ch dubbel) för både damer och herrar på alla spelnivåer. Touren formas av olika grupper på 4-6 spelare/par och de delas in enligt spelnivå.

Varje spelare/par har ca. 5 veckor på sig att slutföra sina matcher i varje omgång, varefter gruppvinnaren (och möjligtvis även tvåan) stiger till följande nivå och den spelare/par som är sist(och möjligtvis nästsista) faller ner en nivå. Hur många som stiger och sjunker beror på gruppstorleken. Touren fortsätter automatiskt med höst- och vårtermin och spelarna är automatiskt med i följande omgång om man inte meddelat annat. Då förstås i sin nya grupp beroende på hur man placerade sig föregående säsong.

Matcherna spelas på tid och den spelare som samlat flest games under en timme har vunnit matchen. Fördelar tillämpas. Ett påbörjat game räknas inte när tiden gått ut (klockan ringer). Inbollning 5 min och sidbyte efter var tredje game( även en kort drickapaus tillåten). Vinnaren sätter in slutresultatet i Playtomic. Spelarna kommer sinsemellan överens om matchtid och gör bokningen och betalning via Playtomic.

”Hemmaspelaren/paret” ansvarar för att ha bollar, helst nya. Matcherna skall spelas i ETK:s hall. Ingen deltagaravgift uppbärs för medlemmar i föreningen (avgift för icke medlemmar är 10€/säsong.).